Wie wij zijn

Jong volwassen honden

Jong volwassen honden

Af en toe zoeken wij een fijn thuis voor een van onze jongvolwassen honden. Het kan zijn dat dit honden zijn die wat langer bij ons gebleven zijn zodat wij zelf de ontwikkeling kunnen volgen en wat meer tijd kunnen nemen voordat wij beslissen

Lees meer

De heren

De heren

Voor ons fokprogramma werken wij met een gevarieerde groep honden. Het belang van genetische diversiteit in combinatie met gezondheid en gedrag staat hierbij voor ons altijd voorop.

Lees meer

De dames

De dames

Hieronder een overzicht van onze teven. Via de links kun je de persoonlijke pagina van iedere teef bezoeken bij dutchdogdata.nl en bij lagotto.breedarchives.com.

Lees meer

Contact

Contact

Katrien van Gemert
Kennel Rozebottel’s

Leunisdijk 53
5296KX Esch
Nederland

+31618515821
rozebottels[a]gmail.com

Lees meer

Over ons

Over ons

Wij zijn Saskia en Katrien en wonen in Esch. een gezellig dorpje net onder s-Hertogenbosch. Katrien is opgegroeid met dieren en het fokken met honden is altijd onderdeel van haar leven geweest.

Lees meer

Gastgezin

Gastgezin

Wij zijn op zoek naar gezinnen die graag een bijdrage willen leveren aan het instandhouden en verbeteren van het ras. De hond komt bij jullie wonen en zal wanneer dit nodig is bij ons terug komen voor een dekking.

Lees meer

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Via onze Facebook pagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over onze honden. Door op de link te klikken, word je automatisch naar onze Facebook

Lees meer

nl_NL