Jong volwassen honden

Af en toe zoeken wij een fijn thuis voor en van onze jongvolwassen honden. Het kan zijn dat dit honden zijn die wat langer bij ons gebleven zijn zodat wij zelf de ontwikkeling kunnen volgen en wat meer tijd kunnen nemen voordat wij beslissen of we ze wel of niet in het fokprogramma opnemen. Deze honden zijn nog te jong voor de officiële gezondheidsonderzoeken. Het zijn dus oudere pups. Al bench getraind.

Daarnaast zijn er teefjes die een of twee nestjes gehad hebben waarvoor wij een fijn thuis zoeken, deze honden zijn allemaal gescreend en voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het vereniging fok reglement van de Lagotto Romagnolo Club Nederland. Deze dames worden gesteriliseerd voordat ze naar het nieuwe gezin verhuizen.

Al onze honden zijn volledig gevaccineerd, regelmatig ontwormd en hebben een stamboom en chip. Ze zijn bench getraind en gewend om getrimd te worden.

Beschikbaar

Bun

Dit is Bun. Ze is bij ons geboren en opgegroeid. In aanvang kan ze wat voorzichtig en achterdochtig naar mensen die ze nog niet kent, maar wanneer het ijs eenmaal gebroken is dan is ze je beste vriend. Bun is zeer trainbaar. Bun is niet gewend aan kinderen. Ze kan alleen zijn en blaffen doet ze eigenlijk alleen in spel met andere honden. Ze is nog erg jong dus jeugdige energie en ondeugend gedrag is zeker aanwezig.

Wij zoeken voor Bun een thuis waar ze zichzelf mag zijn en met liefdevolle aandacht zichzelf kan ontwikkelen. Recente ervaring met honden is een must.

We hebben besloten niet verder te gaan met de moederlijn waar Bun uit komt, vandaar dat we voor haar een fijn plekje zoeken.

Wij vragen een vergoeding van € 2500,= inclusief 21% BTW

Bun heeft een eigen pagina bij dutchdogdata.nl

Bij serieuze interesse ontvangen wij graag een mail met uitgebreide motivatie en ervaring. [rozebottels@gmail.com]

nl_NLNederlands