+31618515821 rozebottels@gmail.com

Jong volwassen honden

door | mei 27, 2024

Af en toe zoeken wij een fijn thuis voor een van onze jongvolwassen honden. Het kan zijn dat dit honden zijn die wat langer bij ons gebleven zijn zodat wij zelf de ontwikkeling kunnen volgen en wat meer tijd kunnen nemen voordat wij beslissen of we ze wel of niet in het fokprogramma opnemen. Deze honden zijn nog te jong voor de officiële gezondheidsonderzoeken. Het zijn dus oudere pups. Al bench getraind.

Daarnaast zijn er teefjes die een of twee nestjes gehad hebben waarvoor wij een fijn thuis zoeken, deze honden zijn allemaal gescreend en voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het vereniging fok reglement van de Lagotto Romagnolo Club Nederland. Deze dames worden gesteriliseerd voordat ze naar het nieuwe gezin verhuizen.

Al onze honden zijn volledig gevaccineerd, regelmatig ontwormd en hebben een stamboom en chip. Ze zijn bench getraind en gewend om getrimd te worden.

Beschikbaar

update: 27-05-2024 
Wij hebben op dit moment twee herplaatsers. Hieronder is meer informatie te vinden over beide dames. Bij serieuze interesse ontvangen wij graag een e-mailtje met motivatie. rozebottels@gmail.com

Dit is Druifje. Ze is op 18 juli 2019 bij ons geboren. Druifje is een kleine lagotto met een actief temperament die erg van knuffelen houd. Ze is graag dicht bij je maar kan ook leren alleen te zijn.

Ze heeft bij ons drie nestjes gehad en we zoeken op dit moment een fijn thuis voor haar waar voldoende aandacht voor haar is. Enige ervaring met honden is een vereiste.

Druifje is al gesteriliseerd, volledig gevaccineerd en regelmatig ontwormd.

Wij vragen voor haar een vergoeding van €750,= inclusief 21% btw

Dit is Scotch, ze is nu 1 jaar oud (op de foto is ze 5 maanden oud). Scotch is bij ons geboren. Ze is een heel vrij en open hondje wat graag contact maakt met alle mensen die ze tegen komt. Ze leert snel, dat betekent de goede en slechte dingen. Ondanks dat wij haar een makkelijk hondje vinden zoeken wij voor haar een nieuwe plekje waar al enige ervaring met honden aanwezig is.

We zoeken voor haar een nieuw thuis omdat ze wat losse knieen heeft en wij daarom niet met haar willen fokken. Volgens de dierenarts zal ze hier waarschijnlijk niet aan geopereerd hoeven worden.

Scotch is volledig gevaccineerd en regelmatig ontwormd.

Wij vragen voor haar een vergoeding van €1750,= inclusief 21% btw

nl_NL