Kennismaken met het ras

door | jan 9, 2024

Een aantal keren per jaar gaan we samen met Rozebottel’s eigenaren wandelen. De locatie wisselt. Wil je graag kennis maken met het ras dan is het misschien leuk om een keer mee te gaan wandelen.

Het is ook mogelijk om kennis te maken met de lagotto door een bezoek te brengen aan een van de vele gezinnen op de bezoeklijst van de rasvereniging.

Kennismaken met het ras kan ook tijdens een van de activiteiten van de LRCN of een tentoonstelling voor alle rassen.

Rozebottel’s wandeling
Op 13 januari 2024 is de nieuwjaarswandeling.

datum: Zaterdag 13 januari 2024
vertrek wandeling: 10.30 uur, verzamelen vanaf 10.15 uur
locatie: Landgoed Bosch en Duin
Schoorstraat 50
5071 RC Udenhout

Je hoeft niet te laten weten dat je komt.

Bezoeklijst LRCN
De LRCN, Lagotto Romagnolo Club Nederland, heeft een aantal enthausiaste leden bereidwillig gevonden om hun ervaringen over het ras met jullie te delen. Dit geeft de mogelijkheid om kennis te maken met de lagotto in het gezin en te leren van de ervaren lagotto eigenaren.

Tentoonstellingen en activiteiten LRCN 2024
Tijdens een van de activiteiten van de LRCN of een tentoonstelling voor alle rassen is het mogleijk om kennis te makne met de lagotto. Wil je weten of er lagotto ingeschreven zijn en hoe laat ze aan de beurt zijn? Vaak kun je deze informatie een week voor het evenement terug vinden op de webiste van de organisatie op de site van onlinedogshows.eu en op de website van de Raad van Beheer (houdenvanhonden.nl)

nl_NL