+31618515821 rozebottels@gmail.com

Kennismaken met het ras

door | mrt 22, 2024

Een aantal keren per jaar gaan we samen met Rozebottel’s eigenaren wandelen. De locatie wisselt. Wil je graag kennis maken met het ras dan is het misschien leuk om een keer mee te gaan wandelen.

Het is ook mogelijk om kennis te maken met de lagotto door een bezoek te brengen aan een van de vele gezinnen op de bezoeklijst van de rasvereniging.

Kennismaken met het ras kan ook tijdens een van de activiteiten van de LRCN of een tentoonstelling voor alle rassen.

Rozebottel’s wandeling

Op 15 juni 2024 gaan we samen met onze pupkopers wandelen aan het strand. Wil je meer leren over het ras, dan ben je welkom om mee te wandelen.

datum: Zaterdag 15 juni 2024
vertrek wandeling: 10.00 uur, verzamelen vanaf 9.45 uur
locatie: Strandslag 2, Den Haag
Machiel Vrijenhoeklaan 448
https://maps.app.goo.gl/m6EHeydF1ikmmgk6A

Je hoeft niet te laten weten dat je komt.

Bezoeklijst LRCN
De LRCN, Lagotto Romagnolo Club Nederland, heeft een aantal enthausiaste leden bereidwillig gevonden om hun ervaringen over het ras met jullie te delen. Dit geeft de mogelijkheid om kennis te maken met de lagotto in het gezin en te leren van de ervaren lagotto eigenaren.

Tentoonstellingen en activiteiten LRCN 2024
Tijdens een van de activiteiten van de LRCN of een tentoonstelling voor alle rassen is het mogleijk om kennis te makne met de lagotto. Wil je weten of er lagotto ingeschreven zijn en hoe laat ze aan de beurt zijn? Vaak kun je deze informatie een week voor het evenement terug vinden op de webiste van de organisatie op de site van onlinedogshows.eu en op de website van de Raad van Beheer (houdenvanhonden.nl)

Lagotto Romagnolo Club Nederland
Op zondag 26 mei 2024 is de jaarlijkse club dag voor de lagotto.
De dag zal rond 9 uur beginnen en zeker tot in de middag duren.

Locatie: K.C. Nieuwegein, Galecopperzoom 3, 3437 PJ Nieuwegein

nl_NL