Herplaatsing/ Gastgezin

[19-3-2018] Baasje gezocht! 

Dit zijn Rozebottel’s Orangina “Sientje” en Rozebottel’s Lucky Moments “Sandy”: twee ongelooflijk lieve meiden die door ernstige gezondheidsproblemen van één van de baasjes, op zoek zijn naar een nieuw thuis. Je leest hieronder meer over deze twee geweldige Lagotto’s. 


“Sientje”

geboren op: 6-5-2014
vader: Zeno della Metaurense “Zeno”
moeder: Borbeamoyabocciolo dirosa “Moya”

Bijzonderheden: SIentje heeft wat last aan één elleboog. Daar kan ze verder goed mee functioneren. 

“Sandy”

geboren op:30-04-2014
vader: Lucky Luciano della Taparina “Lucky”
moeder: Rozebottel’s Grappa “Pip”

Bijzonderheden: bij Sandy is cataract geconstateerd. De vorm waarin de cataract bij Sandy voorkomt is zodanig dat ze daar geen hinder van ondervindt of in de toekomst zal gaan ondervinden. 

Sien en Sandy zijn beiden zeer ondernemende en actieve dames, die graag met de baas op pad zijn of leuke dingen ondernemen. Deze meiden houden van wandelingen maken, lekker met de bal spelen, maar ook van de nodige aandacht. Het zijn twee slimme meiden, die graag van denkspelletjes houden. Beiden hebben met goed gevolg cursussen speurwerk volbracht en zijn dol op neuswerk.

Het zou natuurlijk geweldig zijn als de dames bij elkaar zouden kunnen blijven, maar we begrijpen dat dit lastig kan zijn. De dames zouden daarom ook in verschillende gezinnen opgenomen kunnen worden. Voor Sientje is het wel belangrijk dat er al een andere hond in het gezin aanwezig is, waar ze steun bij kan vinden en waar ze zich aan op kan trekken.
Ze zijn beiden erg graag in de nabijheid van andere honden.
Sien en Sandy zijn beiden gecastreerd. 

Kunt u dat 4-ever home bieden aan de dames? Neem dan contact met ons op. 
Ook voor vragen zijn wij te bereiken op: 

ROZEBOTTELS@GMAIL.COM

(alleen serieuze berichten worden in behandeling genomen). 


Heel af en toe zoeken wij een gezin om één van onze te herplaatsen of in mede-eigenaarschap te huisvesten. Hieronder leggen we kort in wat dat inhoudt.
Deze honden zullen we op deze pagina vermelden. Stuur voor meer informatie gerust een vrijblijvende mail!

 


Herplaatsing

Heel af en toe houden we pups aan die op volwassen leeftijd niet aan onze (gezondheids) eisen voldoen, waardoor we ze niet langer voor de fokkerij of deelname aan hondententoonstellingen in zullen zetten. Aangezien we niet iedere hond in huis kunnen houden, als we verder willen met de fokkerij, zoeken we in die gevallen een warm mandje voor deze honden.

 

[9 april 2015]  Momenteel hebben we geen honden te herplaatsen.


Gastgezin

Naast het fokken van vooral lieve en gezonde Lagotto’s, proberen we ook honden te fokken die de rasstandaard zo goed mogelijk benaderen. Deze honden willen we verder in de fokkerij inzetten en inschrijven op hondententoonstellingen. Natuurlijk kunnen we niet alle honden die volgens ons aan de normen van de rasstandaard voldoen, in huis houden. Voor een aantal van deze honden zoeken we daarom een gastgezin: een warm thuis waarbij de eigenaren geen problemen hebben met het feit dat de hond soms met ons mee gaat op hondententoonstelling, of voor fokdoeleinden. De fokker blijft in deze gevallen eigenaar

.

[13 april 2015] Op dit moment hebben wij geen honden waarvoor wij een gastgezin zoeken, maar wellicht in de toekomst wel. 

Interesse? Neem dan per mail contact met ons op: rozebottels[at]gmail.com