Herplaatsing/ Gastgezin

Op dit moment hebben wij geen herplaatsers of honden waarvoor wij een gastgezin zoeken, maar wellicht in de toekomst wel. 

Interesse? Neem dan per mail contact met ons op: rozebottels[at]gmail.com

 

Heel af en toe zoeken wij een gezin om één van onze te herplaatsen of in mede-eigenaarschap te huisvesten. Hieronder leggen we kort in wat dat inhoudt.

Herplaatsing

Heel af en toe houden we pups aan die op volwassen leeftijd niet aan onze (gezondheids) eisen voldoen. Aangezien we niet iedere hond in huis kunnen houden, als we verder willen met de fokkerij, zoeken we in die gevallen een warm mandje voor deze honden.

Gastgezin

Naast het fokken van vooral lieve en gezonde Lagotto’s, proberen we ook honden te fokken die de rasstandaard zo goed mogelijk benaderen. Deze honden willen we verder in de fokkerij inzetten en inschrijven op hondententoonstellingen. Natuurlijk kunnen we niet alle honden die volgens ons aan de normen van de rasstandaard voldoen, in huis houden. Voor een aantal van deze honden zoeken we daarom een gastgezin: een warm thuis waarbij de eigenaren geen problemen hebben met het feit dat de hond soms met ons mee gaat op hondententoonstelling, of voor fokdoeleinden. De fokker blijft in deze gevallen eigenaar.